Blog navigation

Nejnovější příspěvky

Inšpirácia – miesto pre sladké potešenie a kreativitu

 

Inšpirácia – miesto pre sladké potešenie a kreativitu

Milí naši zákazníci, 

ako ste si mohli všimnúť, na našej stránke pribudol blog s názvom Inšpirácia. Je to miesto, kde budeme zdieľať rôzne nápady, recepty, zaujímavé informácie a pekné fotografie.

Prvá myšlienka Inšpirácie sa zrodila ešte v roku 2015 na Vianoce, keď sme vymysleli recept na sviatočný drink z kroviek – Krovkovica. Recept sme nafotili, a zdieľali na Facebooku – ak ste našimi zákazníkmi niekoľko rokov a ste na Facebooku, možno si ho pamätáte. Bol výborný.

 Vtedy sme si pomysleli, aké by to bolo skvelé, keby sme takéto nápady mohli pridávať na našu stránku.

Vždy sme veľmi radi tvorili zaujímavé kombinácie jedál s našimi cukrovinkami. Či už recepty na super sladké raňajky, maškrtky ku kávičke, alebo pochutiny k filmovému večeru - chceme Vám ich tu všetky ukázať. 

Veľmi radi tiež cukrovinky fotíme. Máme množstvo krásnych fotiek, ktoré by sme Vám radi ukázali. Zatiaľ sme ich zdieľali vždy len na sociálnych sieťach, avšak uvedomujeme si, že nie každý ich tam má možnosť vidieť. Práve preto sme sa rozhodli pridať na našu stránku tento blog.

Na tomto mieste Vám môžeme povedať viac o našich produktoch, predstaviť Vám novinky alebo zdieľať naše výtvory. Veríme, že si tu postupne vytvoríme krásne, farebné, sladké a hlavne inšpirujúce miesto.

Tešíme sa

Váš tím ČS cukrovinky

 
Publikováno v: Novinky

Zanechat komentář

Chcete-li psát komentáře, přihlaste se

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených