Blog navigation

Nejnovější příspěvky

Nepečené vianočné koláčiky: Zimné lahôdky na vianočný stôl

 

Vianoce sú obdobím radosti, lásky a samozrejme, lahodných sladkých dobrôt. Pre tých, ktorí milujú sladkosti a radi si vychutnajú nejaké tradičné ale aj netradičné pochúťky, sme pripravili tipy na nepečené koláčiky a sladkosti, ktoré sa stanú kráľmi vášho vianočného stola. Dobrou správou je, že tieto vianočné pochúťky si môžete vychutnať bez zbytočnej námahy a času stráveného v kuchyni. Bez výhovoriek a s minimálnym úsilím oslávite vianočné sviatky v kruhu rodiny.

 

Čo sa z článku dozvieš:

  • tipy na nepečené pochúťky
  • tradičné vianočné koláčiky v našej ponuke

Linecké kvietky

Začneme klasikou - lineckými kvietkami. Toto čajové pečivo s lekvárovou náplňou vás vtiahne do atmosféry vianočnej kuchyne. Ich jemná chuť a krásna vianočná vôňa urobia váš stôl jedinečným.

 

Medvedie labky

Tradičné sušienky posypané cukrom, ktoré pripomínajú malé medvedie labky. Táto jednoduchá, no chutná pochúťka určite poteší nielen deti, ale aj dospelých.

 

Grilážky

Oplátky s karamelovou náplňou a arašidami - nepečený zázrak, ktorý spája sladkú a krémovú chuť s intenzívnym karamelovým zážitkom.

 

Vanilkové rožky

Krehké, jemné sušienky s vanilkovou príchuťou. Ich chrumkavosť a lahodná vanilková chuť sú výnimočné a dodajú vianočnému večeru tú správnu atmosféru. Sú posypané cukrom, čo ešte zvýrazní ich sladkú, vianočnú chuť.

 

Vianočná čokoláda

Niekedy sa stane, že už je tých koláčikov na nás príliš, ale aj tak by sme si dali niečo sladké. Vtedy prichádza na rad čokoláda :) Naša vianočná mliečna čokoláda s chrumkavými pšeničnými guľôčkami v krásnom vianočnom balení je ideálna voľba na spríjemnenie chvíľ pri sledovaní vianočných filmov. 

 

Vianočné pralinky s karamelom

Čokoládové bonbóny s krémovou náplňou slaného karamelu. Okrem toho, že sú vhodné ako sladká odmena, môžu poslúžiť aj ako ozdoba na vašom vianočnom stromčeku.

 

Miešané ovocné želé v čokoláde

V žltom, zelenom, ružovom a oranžovom obale ponúka výber ovocných chutných cukríkov. Bez farbív a umelých aróm, s ovocnou šťavou - ideálna kombinácia sladkosti a sviežosti. Tak isto krásne vyniknú aj na vianočnom stromčeku.

 

Vianočný balíček s potlačou

Mix sladkého alebo kyslého želé, ktorý poteší malých aj veľkých. Vhodný nielen na vianočné oslavy, ale aj ako drobnosť pod stromček od Mikuláša alebo Ježiška.

 

Mandle v mliečnej čokoláde a škorici

Výnimočné spojenie mandlí, mliečnej čokolády a škorice, ktoré zaručene zahreje váš zimný večer. Chrumkavá mandľa, lahodná mliečna čokoláda a korenistá škorica sú neodolateľné. Bonusom je, že škorica nie je iba chutná, ale obsahuje tiež látky s protizápalovým účinkom, antioxidanty a pomáha zlepšovať trávenie. A to sa pri sviatkoch hojnosti vždy hodí :) 

 

Zmes orechov natural

Kombinácia jadier kešu orechov, jadier lieskových orechov a lúpaných arašidov. Ideálna ako zdravá a energetická vianočná pochúťka. Všetky sú bohaté na vitamíny B a E, a lieskovce navyše aj kyselinu listovú a pantoténovú.

 

Exotic zmes

Zmes spracovaného ovocia - ananás, papája, mango, brusnica, banán a kokos. Sušené a kandizované ovocie, ktoré vytvorí exotický kontrast k tradičným vianočným chuťovkám.

 

Kešu v slanom karameli

Chrumkavé kešu orechy v slanom karamelovom obale. Ideálna kombinácia slanosti a sladkosti.

Kokosové kocky v mliečnej čokoláde

Pre milovníkov kokosu - neodolateľné kocky v mliečnej čokoláde, ktoré pridajú na vianočnej atmosfére.

Brusnice v čokoláde

Bobule brusnice obalené v horkej čokoláde sú skvelou pochúťkou pri večernom posedení s rodinou.

 

S týmito nepečenými vianočnými pochúťkami sa stanete majstrom vo vytváraní jedinečného a pôsobivého vianočného stola.

Nech vám chutí a prajeme vám Šťastné a veselé Vianoce!

 
Publikováno v: Recepty a sladké tipy

Zanechat komentář

Chcete-li psát komentáře, přihlaste se

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených