Blog navigation

Nejnovější příspěvky

Grilovačka s extra šmrncom: Najlepšie slané pochutiny na letné grilovanie

 

Leto je obdobím slnka, tepla a nekonečných zábav na čerstvom vzduchu. A čo môže byť lepšie ako spoločné grilovanie s priateľmi a rodinou? Keď sa však rozoberá téma grilovania, nezabúdajme ani na slané pochutiny, ktoré môžu doplniť túto skvelú zábavu. V tomto článku sa budeme venovať niekoľkým nápadom na slané pochutiny, ktoré sa skvelo hodia ku grilovaniu a večernému posedeniu s priateľmi či rodinou.

Čo sa z článku dozvieš:

  • ktoré slané pochutiny sa hodia k letnej grilovačke
  • slané pochutiny v našej ponuke

Makovky sú tradičné české slané pochutiny, ktoré sa perfektne hodia ako malá prestávka medzi grilovanými jedlami. Tieto chrumkavé a slané pochutiny môžete mať pripravené na stole a hostia si ich môžu brať, keď cítia potrebu si niečo pochrumkať. Makovky pridávajú do atmosféry grilovačky tradičný nádych a zároveň dokážu osviežiť chuťové poháriky pred ďalším jedlom.

Solené arašidy

Arašidy sú ďalšou skvelou voľbou ako slaná pochúťka medzi jedlami. Stačí ich naservírovať vo veľkej miske a uvidíte, že nezostanú bez povšimnutia. Arašidy sú plné bielkovín a zdravých tukov, takže sú aj relatívne zdravou alternatívou k iným slaným občerstveniam.

Praclíky

Praclíky patria k tradičným a obľúbeným slaným pochúťkam, ktoré sa vynikajúco hodia medzi jednotlivé grilované chody. Môžete ich pripraviť na stôl už pred začiatkom grilovania a servírovať ako občerstvenie, ktoré hostia môžu konzumovať medzi jedlami. Praclíky sú chrumkavé, slané a spolu s osviežujúcim nápojom vytvárajú vynikajúcu kombináciu.

Mini solené

Ak chcete svojim hosťom počas grilovačky ponúknuť tradičnú slanú pochutinu, jednoznačne zvoľte slané tyčinky. Ak chcete ponúkať vašim hosťom túto tradičnú slanú pochutinu, ale radi experimentujete a skúšate nové veci, zvoľte mini variant slaných tyčiniek. Skvelá chuť tyčiniek je zachovaná, avšak ich tvar a vzhľad sa líši. Týmto variantom tyčiniek viete vašich hostí na grilovačke milo prekvapiť a zároveň aj potešiť, pretože tyčinky sú skvelé na pochrumkávanie medzi rečou.

Pokiaľ máte radi všetky tradičné slané pochutiny, tu je skvelý tip: vytvorte si misku plnú týchto slaných lahôdok! Stačí jednoducho zmiešať dohromady praclíky, solené arašidy, makovky či mini slané tyčinky. Vytvorenie takéhoto rozmanitého mixu vám umožní vychutnať si všetky tieto lahôdky naraz a zároveň ponúknuť vašim hosťom možnosť výberu podľa ich preferencií. V tom vám skvelo pomôže naše Slané trio :)

 

Pri grilovaní je dôležité mať na pamäti, že slané pochutiny majú za úlohu doplniť chuť jedál a ponúknuť hosťom niečo na zahryznutie medzi chodmi. Praclíky, solené arašidy, makovky a mini slané tyčinky sú len niektoré z možností, ktoré môžete zvážiť pri plánovaní letnej grilovačky. Vďaka nim si hostia môžu vychutnať príjemné občerstvenie nielen pri grilovaní, ale aj pri rôznych návštevách. :)

 
Publikováno v: Recepty a sladké tipy

Zanechat komentář

Chcete-li psát komentáře, přihlaste se

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených